farmorheladan

Alla inlägg den 24 mars 2024

Av Gun-Britt Svensson - Söndag 24 mars 20:44

Hejsan! Igår ringde Peter och ville vi skulle komma till dom som idag och äta. Så klart vi tackar ja det var längesen vi sågs, jag har ju varit sjuk i 2 veckor. Kl 14.00 vill de vi skulle komma till dom. Vi åkte först till Willys och köpte gula tulpaner till Peter & Susanne och en stor knippe bananer till barnen i stället för godis.
Det var roligt att komna dit och träffas och se barnen. Det bjöds på pizza som Susanne bakat som var jättegod och till kaffet sen blev det hembakad tårta mums!!
Astrid var inte hemma hon var på sin dans som hon går på.

Hejsvejs!!

Små fina goda pizzor bra storlek!!
Tårtan är jättegod!!

Av Gun-Britt Svensson - Söndag 24 mars 18:59

Hejsan!! Idag blev vi bjudna av Cattis på mat på nyöppnade pizzerian bredvid oss, i gamla "Östermalms livs". Clara kom också med för hon är här över helgen då hennes farfar inte mår så bra. Det var jätteroligt, för vi träffas ju inte så ofta då hon och hennes man bor och arbetar i Stockholm numera.
Vi bjöd på varsin flaska drink "Smirnoff" innan vi gick, bordet var beställt till kl. 18.00
Leif drack en Mariestad och vi andra tog ett varsitt glas vitt vin till maten. Sen tog jag och Leif lövbiff med pommes frites med Beanessås, Clara Grekisk sallad & Cattis Pasta Bolognaes. Det smakade gott!
Sen gick vi hem till oss och drack kaffe och åt nybakad mazarinkaka som jag fixat under dagen.
De gick mot stan sen för att ta bussen då hörde de någon som ropade efter dom! Det var kocken som hittat en ring där vi satt och undrade om någon av oss tappat den? Cattis ringde och frågade jo visst det var Leifs.
Dagen därpå hämtade vi den och jag gick dit senare och köpte pizza till oss den var alla tiders god!! Den kan rekommenderas!!!
                                                 Hejsvejs!!!

En jättetrevlig Fredagkväll!!

Presentation


Farmorheladan

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards