farmorheladan

Alla inlägg under juni 2021

Av Gun-Britt Svensson - 28 juni 2021 19:27

Hejsan! Igår var det Astrids födelsedag hon fyllde 15 ÅR tänk va tiden går ändå! Hon har redan fått present av mig och Leif så vi hade inte tänkt åka hem till henne och fira på själva födelsedagen. Men det går alltid att ändra sig. Det var Leif som sa (vi åker i alla fall).
Passade på att göra en utflykt till Insjön, handlade lite på Hemköp bl.a Åt mat där på en restaurang det var helt ok.
Astrid blev glad då hon såg vi dök upp hon visste inget men jag hade förberett Susanne som var snart klar med tårtan till kaffet. Jättegod såklart!!
Där var det full fart och Peter var glad att semestern börjar på måndag (idag.)


                                    Hejsvejs!!

Storasyster Astrid & lillasyster Lunibelle!!

Av Gun-Britt Svensson - 26 juni 2021 09:22

Hejsan! Jag plockade blommorna kvällen innan till majstången sen satte jag mig mitt på gården och började binda. När den var klar blev jag riktigt nöjd. Solen skiner och det var toppenväder.
Leif har rengjort badtunnan så nu eldar han så det blir skönt att bada i den cirka 38 grader.
Peter ska få grilla idag har vi sagt och det gör han gärna. Det blev så gott!! Efter maten badade Peter, Vilgot, Gilbus & Kileon och det är ju populärt!! Sen blev det tårta och den gick inte av för hackor som man brukar säga mumsfilibaba!!
Alla spelade Kubb sen utom jag och Astrid. Plötsligt började det mullra och sen kom spöregn!! Det tyckte småkillarna var skoj att springa i gissa om de var blöta!! Vi hade en såån trevlig midsommar!!


                                                  

                                   Hejsvejs!!

Ett litet bildsvep av gårdagens aktiviteter.

Av Gun-Britt Svensson - 12 juni 2021 21:05

Hejsan! Jag & Leif var på en utflykt till Mora igår för att göra något. Spår efter Covid-19 var även där några butiker stängda. De har väl gått i konkurs kan jag tro, mycket tråkigt.
Fikade på ett café där på gågatan och det var jättegott! Köpte mig också snygga sandaler där ett par Rieke så nöjd!
Handlade lite mat och sen for vi tillbaka.
Ulla ringde hade kommit till Bror & Annas stuga så vi sa att vi bjuder på pizza i e.m
Det var jättegott Ulla hade en vinpava med så hon blev kvar ett tag innan hon cyklade iväg.
Idag lördag blev vi bjudna till Ulla så vi tog bilen dit för dit skulle också sonen Anders med sina töser också dyka upp. Blev bjudna på Hamburgare det smakade såå gott!!
                                                  

                                                      Hejsvejs!!

Mina "Mora skor"

Av Gun-Britt Svensson - 4 juni 2021 01:34

Hejsan! Jag börjar med onsdag 2/6 då hade Susanne möte med "Min matbutik" där hon ska få sälja sitt hembakade glutenfria & laktosfria bröd. Där skulle hon få en egen plats och själv bestämma hur mycket och vilken sort det blir! När hon kom tillbaka så kvittrade hon för det hade varit mycket positiva.
Jag satte kvar i bilen under tiden hon var på mötet och var med de minsta barnen. Det gick så bra lilla flickan är lätt att ha hon är så glad jämt!! Jag bjöd på glass när Susanne kom tillbaka det smakade gott!!
      Sen åkte vi till Falun till Netonet där köpte Susanne en laserskrivare, gick in en runda på Plantagen men nej där var det dyrt och inget som föll oss på läppen. Åkte till ICA MAXI på hemvägen där blev det blommor!
De stannade till en stund hemma hos oss sen åkte de hem ska väl koppla in nya skrivaren kan jag tro.
Leif fick telefon från Cattis om vi är hemma hon vill komma förbi visa upp nya pärlan. En liten svart Kia jättefin bil. Den är nog jättemysig att köra!! Hon var så lycklig!! Satt på baksidan och fikade i det vackra vädret.
Idag torsdag min vaccination uppe vid Domnarvets VC hade tid 12.45 men Leif tyckte vi kunde åka upp tidigare så när jag kom dit cirka 12.00 var de på lunch! Så jag gick upp till Leif och sa, kom med så bjuder jag på glass. Hade träffat hans bror och syster så vi satt bredvid dom tills det var dax för mig att få sprutan. Det blev ju lyckat ändå.
När jag blev själv sen cyklade jag hem till Inger & Lennart det var så trevligt att träffa dom!! Jag hade köpt med en fp jordgubbar som vi åt med gammeldags vaniljglass jättegott och kaffe till.
På hemvägen tittade jag in till Tommy & Eva fick en rektangulär blomkruka med två blommor i jättefin!
                                                  


                                                Hejsvejs!!

Presentation


Farmorheladan

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards