farmorheladan

Alla inlägg under mars 2014

Av Gun-Britt Svensson - 12 mars 2014 23:33

Hej på er!! Igår köpte Leif en luftfuktare till mig han vet jag behöver en därför att det är så torrt innomhus. Skulle montera ihop den igår men jag fick ge upp eftersom rätten som skulle öppnas där vattnet skulle fyllas på sätt som berg!! 

       Idag åkte vi tillbaka med den för att få pengarna tillbaka men den killen som tog i och skruva hade mera muskler än mig och Leif. Bra då fick jag ta hem min luftfuktare igen. 

    Cyklade hem till Monica på em som vi bestämt hon bjöd på kaffe och en Buddapest mums så gott det va!! Katten ser ut att trivas där men den var på sin vakt då grannkatten smög utanför. 

      Gjorde ren luftfuktaren då jag kom hem efter konstens alla regler och fyllde sedan på vatten och bar upp den i sovrummet. Det är väldigt skön luft nu.

                                                                 ♡ NATTI NATTI ♡

Av Gun-Britt Svensson - 9 mars 2014 22:04

Hej igen!! Våren är här    kan det verkligen vara sant så ljuvligt i såfall. Termometern visade 13+ i skuggan mitt på dagen hemma hos oss. Fast vi får väl inte tro för mycket än förstås det kan ju bli bakslag.

     Vi cyklade ut en runda idag i det varma vädret och avslutade med att landa hos Inger & Lennart. Där blev det kaffe med dopp och en trevlig pratstund. Jag och Leif hade varit in på Clas Ohlson där jag köpt mig en pannlampa som kan vara till god hjälp vid hembesök där det ibland är mycket dålig belysning. Lennart hjälpte mig att sätta i batterierna som inte var så enkelt. Vi provade men till slut kom Lennart på hur det var. I morgon så får jag prova då jag ska hem till en dam det blir spännande att se om det fungerar som jag tänkt.

 

          Så ser pannlampan ut.

 

                                                  Hejsvejs!!

Av Gun-Britt Svensson - 8 mars 2014 17:30

Hejsan!! Telefonen ringde idag på fm 09.45 Peter och Susanne undrade om det passade om de kom nu och dumpade kidsen "lämnade barnen" självklart sa nog Leif ska bara ruska liv i Farmor!
Snabba ryck käka frukost sen dröjde det inte länge förrän det plinga på dörren.
Det är så roligt att ha dom här lite knepigt bara va jag ska bjuda gossebarnet på som är allergisk mot mjölk & gluten. Men det löste sig i alla fall så jag fick tummen upp av båda barnen.
Efter att Peter & Susanne hämtat barnen så tog Leif & jag en cykeltur runt sportfältet i solskenet.

Hejsvejs!!

Av Gun-Britt Svensson - 7 mars 2014 15:24

Hejsan!! Leifs syster Ulla ringde i morse och ville vi skulle komma på fika för det var ett tag sedan vi träffades. Det va ju trevligt så det gör vi gärna kul komma ut en sväng. Tänk att det finns nästan ingen snö kvar och det är som vår i luften alla redan. Undrar om det kan bli något bakslag på det här?

    Väl framme hos Ulla bjöds på gott fika och jag fick berätta lite om min resa till Las Palmas med mina systrar som inte blivit precis som vi hoppats. Sen berättade hon ju om sin son som flyttat till Malta och jobbar där nere nu, visade kort och det ser då inte ut att gå någon nöd på grabben!! 

     Visade sedan att hon och Ove "blivit med katt" eftersom Anders deras andra son flyttat från byn och katten trivdes inte, därför blev det så Ulla & Ove tog över kissen, gissa om den trivs nu!!

 


Detta var vid ett annat tillfälle som synes då det var nåt annat i glasen!

 

      Fick telefon från Hedemora på em, de ville att jag skulle komma dit två dagar nästa vecka som jag lovade. 

 

                                                  





  Hejsvejs!!

     

Av Gun-Britt Svensson - 3 mars 2014 18:22

Hejsan!! Ringde och sjöng för Peter idag då han var på jobbet jag brukar göra det, mamma ringde alltid och sjöng för mig när jag fyllde år det tyckte jag var så gulligt!! Så Peter får nog stå ut med att jag kommer ta efter hennes "Ja må du leva..."

 

    Idag är det sex år sedan mamma gick bort jag tycker tiden gått så fort, hon gick  bort på Peters 30 års-dag. Jag och Leif var till graven och tände ett ljus och lämnade en röd ros där.

    Åkte till Coop Forum efter detta och gick en vända och handlade lite smått och gott därefter ännumera smått inne på Dollar för där finns det mycket nu då de har utökat affären.

   Sen började det kurra i magarna som tur var hade jag maten klar sen igår så det var bara att värma köttet, såsen och potatisen.

 

                                         Hejdå!!!   

Av Gun-Britt Svensson - 1 mars 2014 23:58

Hejsan!! Leif ringde till Lina för att höra om det passa om vi kunde komma förbi och hälsa på en liten stund på kvällskvisten, det skulle gå så bra vi var välkomna. Vi bestämde att vi skulle dyka upp cirka 18.00 då Ola var hemma från jobbet. Sedan ringde jag till Peter när han var på jobbet och frågade när vi kunde komma till han för han fyller ju på måndag sen har jag också paket till barnen. Lördag kl 14.00 passar bra tyckte han, då kommer vi sa jag! 

      Fredag kväll knackade vi på lilla huset i Gimsbärke och gick in där grät lilla gossen lite men fick mat och då blev han nöjd. Det verkar som han trivs bäst hos mamma Lina för då jag höll honom började underläppen darra. Älskade barn. 

   Efter en stund så kom Moa och Kjerstin in genom dörren för Kjerstin hade hämtat Moa från skolan i Rättvik. Kjerstin drack en skvätt kaffe och tackade mig för kortet jag skickat till Greta det var så uppskattat men hon undrade varför jag inte hade skrivit dit Leifs namn. Så Kjerstin hade berättat att jag reste med mina systrar. 

 Det dröjde en stund innan Ola kom från jobbet då hade Kjerstin redan åkt  hem, då tog jag fram presenterna tröja och byxa och en mössa som Inger stickat gissa om gossen ska bli grann de blev så glada för kläderna. Därefter åkte vi hem igen.

    Lördag 1 mars åkte vi till Djurmo och alla blev glada när vi kom. Jag var så sugen på att ge alla presenter direkt så jag hängde bara upp kläderna sen började jag.

Peter fick en staty mörkhyad kvinna med barn på armen.

Susanne örhängen blyertspennor (eftersom hon är lärare)

Astrid Munkjacka med mönster klisterbilder och dörrstopp och Kasse Disney

Vilgot Monsterbil som snurrar lyser och sjunger, munkjacka, Kasse med monsterbilar

Födelsefika fick vi sen. Frågade sen varför jag inte får över korten i datorn men det är lätt sa Sussie jag kommer förbi en sväng i kväll och visar dig. Då vi åkte därifrån är det ett riktigt kram och pusskalas sen ska man vinka jättemycket då vi åker! ♥♥

     Susanne kom lite senare och fixade över korten på ett tjillevipp!! Sen kom hon fram med ett par långbrallor som jag fållade upp på maskin det gick som på dans!! Tjänster & gentjänster.

                         

                                                                   TINGTJONG!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

    

 

Presentation


Farmorheladan

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards