farmorheladan

Alla inlägg under februari 2014

Av Gun-Britt Svensson - 17 februari 2014 15:47


Hej igen!! Varit ute och handlat lite köpt en ny magväska för min har gått sönder. Hoppas den håller för mina kosingar ha ha. Gick sedan upp på rummet och kokade kaffe och tog en god macka till. Satt på terrassen och fikade i "stormen" det blåser lika idag fast solen tittar fram i alla fall. Vi är bjudna till en väninna som Rigmor känner här som bor året runt på Las Palmes. Inget bad förstås men idag är det gul flagg. Bada på egen risk? Skriver lite mera sedan då vi kommer hem ikväll.

 


   

Så här såg det ut då vi promenerade till Astrid, riktigt ruskigt.

Kom hem igår vid 23.30 tiden efter en promenad på cirka en 30 minuter. Vi hade så trevligt hos Astrid som var Rigmors väninna i Las Palmas hon bjöd oss på en tre rätters middag oj vilken fin bostad hon hade med utsikt ut mot havet från hennes burspråksfönster. När vi gick hem var det svart som en säck.

 


 

  

                                                                 Hejsan på er!!

 

Av Gun-Britt Svensson - 16 februari 2014 21:04

  

På stranden växte sådana konstverk fram!! Vilka konstnärer eller hur! Detta vaktades dygnet runt.


   
 

Hejsan!! Idag var det karneval och marknad som vi gick ut och tittade på. Hundparad var det också på stora scenen vilken galenskap att spöka ut de stackars jyckarna på detta vis. Sen skulle någon vinna förstås men vi gick därifrån innan. 

Ringde och grattade Karl-Erik som fyllde jämt och han blev såååå glad!!!!

      På marknaden gick vi runt och där köpte jag och Inger varsin munkjacka och Rigmor och javg fingervantar. Gissa om det är kallt här. Blåsväder regn och rusk. Men idag har vi alla fall fått se solen men burr så kallt!! Jag tror det är orkanvindar. Röd flagg alltså badförbud men vem vill bada?? Ringt till Leif på kvällen efter vi varit och käkat pizza. Nog för denna gång. 

 

     

 

                                                  Kram från Las Palmas

 

Av Gun-Britt Svensson - 15 februari 2014 16:43

Hejsan på er!! Nu är vi i Las Palmas i en mycket fin lägenhet med stor terrass!! Hoppas bara vi får utnyttja den för idag har det varit skitväder nästan orkanvindar och spöregn. Tog alla fall en promenad när det lugnat sig såg många paraplyer som vändes ut och in i blåsten. Fick hjälp idag så vi kan skriva lite i bloggen. Ska inte skriva några kort denna gång så ni vet tänkte jag skulle prova det här istället. Passar ju bra nu när när vädret inte är som vi önskar. Vi låg på stranden igår ett par timmar det var så härligt men vi tog inget dopp. Har begärt flera filtar till natten så vi inte ska frysa. Vi vill ju ligga på playan och bränna på eller hur. 


                                                         Många hälsningar från Gun-Britt Inger & Rigmor 

                                                                                        


Av Gun-Britt Svensson - 9 februari 2014 18:30

Hejsan!! Nu drar det hop sig för avfärd har börjat få till packningen så det blir bra det här till slut. Rigmor ringde idag och berättade om Maritas trevliga 50-årsfest det verkade kul, De hade maskerad och var klädda som Mexicaner så de hade en riktig mexicansk afton med sådan mat också. Såg en bild på Ragnar på Facebook han var alla tiders bra!!

Kunde inte låta bli att visa bilden!

 

    Imorgon eller tisdag kommer Camilla och hjälper mig med momsredovisningen hon brukar komma runt lunchen, det hon ska göra fixar hon på en timme.

    Tisdag kl 16.05 kommer Rigmor till Borlänge hon ska sova en natt hos oss för att vi tre systrar sedan flyger vidare mot Las Palmas!!   

 

  Vi får nog bättre väder där än här skulle jag tro, bara snösörja ute nu!

 


 

                                                  

       

                                                  

                
  Hejsvejs!!

 

 

Av Gun-Britt Svensson - 6 februari 2014 00:58

Hejsan!! Idag är det våran Bröllopsdag ♥♥ för 15 år sedan så gifte vi oss på Matjes Emils gård och Lena Ingels var vigselförrättare. Med oss var våra barn därefter åkte vi till Scandic och åt en god middag tillsammans. Sedan gick vi hem till allesammans till oss och fika och hade så trevligt.

 

Dagen efter åkte vi hem till mamma och berättade vad vi gjort och hon blev så glad!! Sätt på dig nåt skapligt nu för vi har bord beställt på Åkerblads pensionat, sagt och gjort det stod inte på förrän hon hon svidat om. Åkte om hos Leifs mamma men hon ville inte följa för hon kände sig inte bra, synd tyckte vi. Det va en sån trevlig utflykt och mamma tyckte det va alla tiders få komma ut och äta god mat och smaskig dessert. Året var 1999-02-05.

    

     Idag har Inger & Lennart åkt till Åland på en 24-timmars kryssning hoppas de har det skoj på sin resa och att de får äta god mat!!   

 

Jobbat lite idag i min lokal träffat trevliga människor  därefter gick jag och hämtade mina barnbarn för de skulle vara hos oss tills Susanne kommer och hämtar lite senare, för hon här varit på kurs i Sandviken hela dagen genom skolan. Susanne kom så precis så vi fick äta alla tillsammans barnen åt med god aptit!!

                                                                                   TJINGELING!!!! 

 

Av Gun-Britt Svensson - 3 februari 2014 22:43

Hejsan!! Det börjar närma sig resan som jag och mina tre storasystrar ska ut på i hela två veckor!! Lämnar gubbarna hemma denna gång. Det går nog ingen nöd på dom skulle jag tro. Jag har sagt till min att om det blir tråkigt att laga mat kan väl du äta på IKEA ibland kanske Lennart följer med? Imorgon ska jag till Hedemora VC hela dagen det är faktiskt lite roligt när jag bestämmer själv när det passar.

      Rigmor ringde mig idag men då var jag på språng skulle gå på ett hembesök upp på Hagavägen inte så långt tack och lov i denna snösörja. Nu ska jag försöka sova innan det är dags att kliva upp då klockan ringer 05.20

                                                                              NATTI NATTI   

 

 

 

Av Gun-Britt Svensson - 1 februari 2014 17:43

  

Hej igen! Snön kom till slut och det blev rejält så nu räcker det tycker jag!! Måste skottar varje dag ibland två ggr/dag. Som tur är så turas vi grannar om så det inte blir för jobbigt.

I torsdag var jag ute på hembesök Leif ville skjutsa mig men envis som jag är så gick jag, först på stan sen till Tjärna ängar men då jag var klar så ringde jag efter Leif som hämtade mig. Skönt med skjuts det hade blivit för mycket att gå hem, när jag promenerade kände jag det var lite pulsit på gågatorna så jag tänkte att när jag blir klar får Leif hämta mig

     Men snart så åker sandalerna på igen det ska bli skönt att få gå lite lättklädd och få ta sig ett dopp i havet inte fel!! Vi längtar ska börja se över grejerna snart. 

 

                                                                

                                                                                                HEJSVEJS!!


 


 

 

 

 

 

 

Presentation


Farmorheladan

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards