farmorheladan

Senaste inläggen

Av Gun-Britt Svensson - 8 december 2016 02:30

Hejsan! Tänker skriva lite grann. Det börjar höra av sig kunder nu om att få fina fötter före julen så jag får försöka få det att gå ihop med allt som ska göras. Ska köpa lite klappar till barnen det hör ju till men min fantasi är inte lika som förut. Tycker det är så svårt att hitta på något roligt till dem, vill ju gå ifrån önskelistorna lite grann. 

         Leif åkte till Siljansnäs idag och tände ljuset på graven, tittade också till stugan så allt var okej. Passade på att göra en almanacka när han var borta för det är lite trixit och få till det så då är det bra om jag är ensam hemma. Leif var inte borta så länge hann klart det jag höll på med. Vi tog en fika sen promenerade jag ner till Kupolen och Norra Backa. Träffade en fd arbetskamrat som väntade på Flexbussen ville fråga henne hur den gick. Man ska beställa 2 timmar före  och man blir hämtad ändå hemifrån likaså blir man skjutsad ändå hem. Hon tycker det är så bra när det är mycket att bära. Denna gång tog jag promenad fram och åter i alla fall. Leif hämtar ju mig om jag ringer.

        

                                     Vore bra om man fick lite tips!  

 

                                             Hejsvesj!! 

                                          

                                                

 

 

 

 

ANNONS
Av Gun-Britt Svensson - 3 december 2016 18:32

Hejsan! Igår 2/12 var jag ner en sväng till Norra Backa ska väl börja titta på lite julklappar. Det var ju bra förut då Handelsbussen gick om jag hade handlat mycket, för den gick hela tiden. Men lagom till första Advent drogs den in!! Jävl.... skit!!!!

    Stackars många äldre som utnyttjat den för att komma ut för att få lite mat i kylen! Men jag (tror) det går en Flexbuss nu istället fast inte gratis då förstås. Men va gör det bara det finns bussförbindelse!

     Jag var in en sväng på IKEA och såg då på Matserveringen så mycket folk!! Inte ska man gå dit en helg och äta då är hela Dalarna där! Leif och jag brukar gå dit någon gång ibland en vardag blir det då förstås.

     Igår var det IDOL som jag och Leif tittar på och ikväll blir det Så mycket bättre det är alltid sevärt & hörvärt!

 

 

          Liam, Rebecka & Charlie vidare till Globen

 

                       

                                   Hejsvejs!!! 

 

       

ANNONS
Av Gun-Britt Svensson - 30 november 2016 18:50

Hejsan!! Jag och Leif hade ställt in oss på att fira Inger den 29/11 en dag för sent. Vi hade lillgossen den 28:de så vi hade bestämt att komma till dem på tisdag.

      Leif hade tagit en jättefin gran, de brukar alltid ha en utanför ytterdörren hos sig med lite fina kulor i. De blev jätteglada och tyckte att det var nog den finaste de någonsin fått!! Men detta år får bli den sista för oss ingen mera gran sa dom. 

        Gott fika blev det ju som Inger bakat och så hade de köpt en Buddapeststubbe som va jättegod!!

 

   

Lånat denna bild men så såg stubben ut!

 

 

       Idag så har jag jobbat i Hedemora hela dagen det är riktigt roligt komma dit då man är så efterlängtad. På tisdag är det dags igen men sen kanske det blir en gång till före jul sen räcker det för i år.

     När jag kom hem  på e.m så satte jag mig och börja fika och Leif såg så full i sjutton ut så jag frågade honom "Va ser du så glad ut för då"? Som vanligt så ser du ingenting sa Leffe. Jag snurrade runt och kikade märkte inget (satt i köket)! Vi har fått luckorna men så bra det blev vi är riktigt nöjda!!!! Typiskt mig blindstyre!!

 

   

 

                                        Hejsvejs!!

 

 

Av Gun-Britt Svensson - 25 november 2016 19:18

Hejsan!! Jag och Leif tog bilen ner till Norra Backa idag vi skulle försöka börja köpa lite julklappar. Det blev lite grann. Jag stannade lite längre för jag kan gå hem eller ta Handelsbussen om jag har tungt att bära. Det tråkiga är att bussen dras in nu i slutet av november! Det har protesterats men jag vet inte hur det blir ännu, hoppas den blir kvar!! Tänker på alla äldre som använder den för att komma ner på Kupolen och IKEA området för att shoppa. 

     Har köpt små batteridriven ljusslinga som jag petat ner i en gammal svagdricksflaska. Min vännina hade det förra året det var riktigt mysigt tyckte jag så jag knycker hennes idè       

 

 

 

                         Så ser det ut då det lyser.

 

Vi har ju inga luckor än i köket men de ska väl inte dröja nu hoppas jag, det är lite konstigt när allt är på vid gavel!! Fast lite praktiskt också är det ju, behöver aldrig öppna någon lucka bara ta det man ska ha.   

 

 

 

              Det blir roligt med ny färg i köket!!

 

 Det blev bussen hem så jag slapp bära så tungt ända hem. Fixade lampslingan direkt när jag kom hem och Leif tyckte det var riktigt fint.

 

                                  Hejsvejs!!

Av Gun-Britt Svensson - 19 november 2016 01:23

Hejsan! Va detta år har gått fort tycker jag det är ju snart till ändå. 

Det är så varm ute snön har smält bort på vägarna så det är ingen risk för halka! Fast min trevliga busskompis hon är välförsedd med ordentliga spikskor ifall.... olyckan är framme! Ja det är en härlig tjej har kännt henne sedan 2005 då jag började arbeta på Hedemora VC. 

      Våra grannar ska snart flytta det blir till nästa månad, det blir spännande att träffa dom nya som kommer efter! Nu ska jag avsluta mitt skrivande för denna gång! 

 

   

 

                                                Hejsvejs!!!

 

 

 

 

 

 

                                             

 

Av Gun-Britt Svensson - 14 november 2016 01:08

 

Hejsan!! Leif brukar alltid fixa frukost men för ordningens skull ska väl jag ta mig ner före honom då det är Fars Dag. När allt var klart i köket hörde jag honom däruppe så jag ropade Godmorgon!! Jag kommer ner du behöver inte bära upp tyckte Leif, för det är faktiskt ganska obekvämt käka frukost i sängen! 

 

    

 

       Igår fick jag hjälp av Susanne med min skrivare och så har jag beställt nya färgpatroner till den som kommer till veckan. Så nu går det att skriva ut igen! Susanne fick besök av sin syster och lilla Olivia idag det blir roligt för barnen då moster stannar några dagar!

      Så knackade det på dörren och Leif öppnade och utanför stärkande Cattis som vill gratta honom på Fars Dag. Hon stannade på fika och det var så trevligt att få en pratstund. 

       Imorgon ska jag frosta av frysen för det är dags nu för det har samlats en del is som jag vill få bort! När det är klart då känns det jätteskönt! 

       

         

                                           Hejdå!!        

 

 

Av Gun-Britt Svensson - 11 november 2016 19:23

Hejsan! Leif skjutsar mig till Norra Backa idag för jag har en del att uträtta. Börjar med Elgiganten sen ÖoB därefter går jag över till Kupolen för att köpa Almenackor för 2017. Det blev ganska tungt att bära så jag stannade till en stund och väntade in Handelsbussen. Hade sån tur så jag behövde bara  vänta cirka 5 minuter.

     Då jag kom ner på stan tyckte jag det var lika bra att gå till frissan och klippa mig, jag gick på City saxen varit kund där i många år. Började hos en annan som omväxling ett tag men återvände hit igen tycker nog det är bäst i alla fall! Salongen  är på stan och jag bor ju på stan så det är ju väldigt smidigt för mig komma dit! 

  

 

 

Sommarbild på bussen som tyvärr kanske dras in till årsskiftet!! Mycket trist!!!

 

En sångare har gått ur tiden som hade så ljuvlig röst (speciell) och musiken skön lyssna till!!

 

 

              Leonard Cohen! RIP

 

 

                                     Hejsvejs!!!!        

Av Gun-Britt Svensson - 7 november 2016 14:59

Hejsan!! Kallt och ruggigt idag också har inte varit ut men kände det då jag gick ut i förådet. Väntar med promenad då förskylningen inte vill släppa taget! Nu får det räcka tycker jag!! Man blir så utan krafter när man går med sånt här "skit" i kroppen så länge!!

     Hoppas bara Leffe klarar sig men det tror jag för nu är är nog smittorisken förbi. Ska ta influencavacc. så fort detta är över. Leif tar sprutan nästa vecka. Leif lyssnar på en ljudbok just nu så det passar bra att skriva några rader.

 

   

 

         Har tagit sprutan i alla år lika bra att fortsätta.

 

                                      Hejsvejs!!

    

 

   

    

Presentation


Farmorheladan

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ farmorheladan med Blogkeen
Följ farmorheladan med Bloglovin'

bloggar jag följer


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se