farmorheladan

Senaste inläggen

Av Gun-Britt Svensson - 4 juni 2017 23:50

Hejsan!! Vi åkte till stugan i fredags 2/6 och då lyste solen   men varmt var det inte! Igår var det regn hela dagen så vi var bara inomhus.    Fast vi var iväg till affären en sväng så det blev något annat.
     Idag 4/6 var vi och plockade liljekonvaljer på ett ställe vi har här men det var nästan bara blad, men fick ihop en bukett. 
Hoppas att värmen kommer tillbaka för då blir allt mycket lättare ?


 

     Vi åkte hem igen på Sveriges Nationaldag 6 juni


                                  HEJSVEJS!!

 

 

ANNONS
Av Gun-Britt Svensson - 28 maj 2017 14:56

Hejsan! Idag är det Mors Dag och mina tankar går till min mamma som inte finns längre. Brukade alltid åka hem till henne denna dag och hade med mig något som hon behövde eller uppskattade (hoppades jag  

      Idag så väntar jag på min son med sin familj som kommer i samma syfte och jag uppskattar det verkligen   !

 

 

 

                                 Ha en bra Dag!!

ANNONS
Av Gun-Britt Svensson - 24 maj 2017 18:01

Hej på er!! Det är ganska tråkigt nu tycker jag krafterna kommer alldeles för långsamt tillbaka! Fast det går ändå åt rätt håll tack och lov! Inger ringde idag och ville höra hur det står till på Humlan?
Har även talat med Elisabeth idag och hon berättade lite om deras resa till Island nyligen som varit en underbart.
Kattvakt över helgen blir jag inte eftersom jag inte är så kry. Kom överens med Monica F att lämna nyckeln i min postlåda så hon slipper in hos oss och alla "Virusar". Allt löser sig till det sätt.


 
    Alla dessa symtomen har jag genomlidit.     Hoppas det dröjer till nästa gång!                                              

                                      HEJSVEJS!!   

Sommaren 2016

Av Gun-Britt Svensson - 23 maj 2017 15:36

Hej igen!! Tråkigt att bara vara inomhus men har inte orkat med något annat i en vecka nu! Snuva, hosta feber yr i bollen.  Är fortfarande långt ifrån bra och näsan har fått en stor rodnad mitt fram på tippen!   Så nu är man inte vacker!  Så jag får väl hålla mig inne för att slippa alla frågor " Men vaaa har du gjort dig på näsan?"     .

  Solen skiner idag så det är ju trist att vara sjuk! Men det är ju övergående som tur är!

   Skulle varit kattvakt nu till helgen hos min väninna som ska på sin sons bröllop, men ringde till henne och hon hade en kollega som ställer upp. Det gick så bra och vilken lättnad!!

 

    

 Inte fullt så röd tack och lov!!

 

                                      Hejsvejs!! 

   

Av Gun-Britt Svensson - 17 maj 2017 18:44

Hejsan!! Idag har vi onsdag 17 Maj Norges nationaldag så där firas det nu kan jag tro!

     Vi är hemma och tar det lungt idag, Leif har varit i stugan sedan söndag till idag ochAstrid & Vilgot har varit hos mig två nätter, kom i lördags och åkte hem i måndags då Peter hämtade dem efter sitt arbete.  Vi har haft sååå kul, i söndags gick vi till Norra Backa och käkade på IKEA farmor bjöd   

    Var till Hedemora igår och jobba hela dagen kände mig ganska så slut då jag satt på bussen hem. När jag steg av bussen i stan vid hemkomsten köpte jag 2 askar jordgubbar (belgiska) 60:- för två de var riktigt goda!! Bakade en sockerkaka när jag kom hem för det kan ju vara gott att äta till.

      Idag har jag gjort kalops till middag det blev riktig gott, men kommer ihåg mammas kalops den var något alldeles extra som jag minns, kan det vara för att hon hade älgkalops montro? va vet jag?

Känner att jag börjar få en liten förskylning hoppas den går snabbt över!

 

 

  Dom var jättegoda söta och alla var fina!!

 

                          Hejsvejs!!

Av Gun-Britt Svensson - 11 maj 2017 19:30

Hejsan! Det var ett tag sedan jag skrev nu så jag ska rita ner några rader. Jag och Leif åkte till stugan i fredags 5/5 förra helgen för att städa igenom huset ordentligt. Solen sken så det kändes så bra att få det gjort! Leif hade också en massa som skulle göras. Vi kände oss så nöjda då vi åkte hem på söndagen den 7/5!

 

 

 

På hemvägen svängde vi in till Fam Boström och hälsade på ville se badrummet som Peter håller på med. Det blir alla tiders fint!

 

 

Lånar en familjebild av Susanne när de är på fisketur 2016.

 

 

      Fast nu är värmen borta igen tyvärr det flyger snö i luften nästan varje dag Usch och fy!!

      Igår 10/5 kom Inger och Lennart hem en sväng och hade gott fikabröd med och sedan åkte jag med dem till kyrkan för det var Mammas 102-årsdag.

       

                                Gamla minnen!!

     

                           

                                   Hejsvejs!!     

   

Av Gun-Britt Svensson - 29 april 2017 17:15

Hejsan! Idag hade vi vårstädning på gården med alla grannar det brukar vara så trevligt!! Alla är ute och hjälps åt med alla redskap som behövs för räfsning och rensning. Sen blir det ju en del snack också det hör ju till för vi umgås inte så mycket annars med varandra. Vi blev inbjudna på fika alla grannar hos ett par som bor här det va så trevligt. De har tre katter som bor hos dem så när jag sa va min syster hette tyckte "kattpappan" att det va sånt fint namn så kanske vi får hör han ropa efter Rigmor snart.     

 

 

                                  Grannens katt.

 

Jag är nästan klar med allt ska bara torka av möblerna ute.

 

                                   Hejsvejs!!

Av Gun-Britt Svensson - 26 april 2017 02:02

Hejsan!! Leif åkte till stugan i går morse vi hade sett och hört att det kunde bli oväder. Mycket riktigt i måndag e.m så började det snöa. Leif ringde mig på kvällen och berättade att det kommit snö och det skulle visst bli mer i morgon. Det är inget som stannar kvar utan är borta nästan direkt! Lyssnade på vädret tror det blir mest ruskväder utefter kusten.
Passade på att städa huset då jag blev ensam hemma i måndags, var inte ut på hela dagen.
I dag kom Leif hem igen han tyckte inte det var så mysigt att vara där nu vill vänta tills mera stabilt vårväder!

Nu får det gärna bli lite värme jag har min vinterjacka ännu som inte sitter i vägen!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se