farmorheladan

Alla inlägg under april 2014

Av Gun-Britt Svensson - 7 april 2014 17:21

Hej igen!! Plockar idag igen med en massa som jag vill ha ordning på. Passar på nu när jag är solo ett tag igen. Hittar lite tidnignsurklipp som jag sparat och det vill jag göra också framöver.

    Sätter in i pärm så jag hittar dem om jag vill visa någon. Ska fortsätta lite till nu. Kanske kommer någon bild vem vet.

 

                                     Tjingeling!!   

Av Gun-Britt Svensson - 5 april 2014 19:20

Hejsan!!

 Tog en tur till Inger och Lennart idag idag efter att vi handlat på Willlys idag. Där var Var Inger själv hemma för Lennart var ute och shoppa själv en sväng. Efter en stund då vi fikat klart så kommer Lennart med en fin rakapparat.

     Sen går jag och syrran upp på hennes dator och jag hjälper henne med ett par bilder. Efter det skjutsade hon mig hem Leif hade åkt lite före med tanke på maten i bilen.

      Nu ska jag visa lite bilder som framförallt mina syskon känner till, dessa hittade jag någonstans på nätet.

           Då jag tittade ut genom fönstret innan jag kröp ner i sängen såg jag att det kommit lite snö, men det går bort imorgon förmiddag igen. 

 

Korsningen Hagavägen - Vasagatan 1968 "Eddes Tvätt" 

 


 


Björlings hörna i korset Borganäsvägen - Vattugatan - Sveatorgsgatan var den givna mötesplatsen i centrum under tidigt 50-tal. 

 

Bensinmacken vid Formgrens hörna, 1930-talet.

 


 

 Nordanåkers kiosk & grill slutet av 70-talet.

 

Majkens café bilden nedan.

 

Kvarnsvedens Pappersbruk. KP-kiosken i september 1984. Verksamheten började 1959 sköttes av Pappers.

 




      Hejsvejs!!!

Av Gun-Britt Svensson - 4 april 2014 23:56

Hej igen!! Leif och jag åkte till Röda Korset idag med en stor kartong med kläder som jag lämnade där, där träffade jag en fd kollega som arbetar där efter sin pension ideellt jag tror det är 2 dag/vecka. Blev kvar en kort stund och pratade lite med henne. Därefter hämtade vi släpvagnen ute hos grabbarna och där träffade Peter och det var pizzafredag idag. Vi tog en kopp kaffe.

     Åkte sedan ut till Jysk så jag fick köpa min byrå. Skruvade sedan ihop den när vi kom hem, det tog sin lilla tid ska jag säga! Men nu så står den på plats och jag är jättenöjd!

     

                                                                Natti Natti!!

      

Av Gun-Britt Svensson - 2 april 2014 00:37

Hej igen!! Sov ut idag det var så skönt. Hade bestämt att tvätta lite fönster idag för de är så skitiga nu igen. Men de är lättvättade så de går bra. Innan jag hade börjat så ringer det på dörren och det är Inger & Lennart som vill ha en kaffetår och prata lite det var så kul att de tittade in. De hade varit ner över helgen till Sara & Manne och hälsat på de har haft det så bra därnere hos dem!

   Som tur var så hade jag kvar utav IKEAtårtan så den smaska vi på och det är inte fel.

    Nu ska jag krypa till kojs som man brukar säga.

                     

                    Ingen nytagen bild.

          

                                                                  Natti Natti!!

Av Gun-Britt Svensson - 1 april 2014 02:24

 

Hejsan!! Ställde klockan på halv åtta i morse för jag skulle cykla iväg på hembesök och Leffe skulle till stugan så det var bäst att vara morgonpigg. Inte för jag kan skryta med det precis varken jag eller gubben min. Fast när jag vet jag ska upp är det inga problem. Gjorde frukost till oss så man får en bra start när jag ska ut och cykla. 

      Då jag var klar med fotvård så blev jag bjuden på gott fika det satt inte fel när jag hade cykelturen hem. Solen sken och det var fint väder hela dagen fast de hade pratat om snöblandat nederbörd idag men imorgon visar det sol också, inte mig emot!! 

      Ska försöka mig på lite fönster imorgon om lusten och orken faller på! Skulle också vilja baka lite bullar eller längder kanske det inte är så dumt att ha i frysen. 

      Vill också cykla till Jysk för att titta på denna byrå innan jag ska köper den  som ni ser på bilden ovan. 

  

                                                                   Tjingeling!!!!!

 

 

 

 

Presentation


Farmorheladan

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards